16-06-08

Polarisatiefilter

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend heb ik via internet een polarisatiefilter besteld voor mijn FZ18. Ik had ook al een polarisatiefilter bij mijn vorige camera en hier kun je leuke resultaten mee behalen. Bijvoorbeeld bij het maken van foto's waar lucht en wolken te zien zijn. Je haalt het blauwe van de lucht en het wit van de wolken wat verder naar voren en geeft een heel mooi beeld.

Tevens is de polarisatiefilter te gebruiken bij foto's waar hinderlijke spiegling op ruiten, glas of in water te zien is. De polarisatiefilter haalt deze hinderlijke spiegeling weg.

Binnenkort maar eens gaan testen met deze filter.

decoration

 

Commentaren

Hallo, kunt u mij vertellen welk filter het precies is en waar u deze gekocht hebt? Ik zou het mooi vinden als u uw reactie ook even naar mijn e-mail adres stuurt (j.goosens at [nospam] gmail punt com. [nospam] moet dus weg. Bedankt! ~Jelle

Gepost door: Jelle | 18-07-08

Excuses voor de late reactie. Maar de polarisatie filter die ik nu gebruik komt uit japan. Heb deze via ebay gekocht voor een hele lage prijs. In Nederland kost een vergelijkbare filter al snel 80-120 euro. Zal binnenkort wat foto's plaatsen waarbij ik de filter gebruikt heb. Let wel als je zo'n filter zoekt voor een digitale camera pak dan een CPL (circulaire Polarisatiefilter) dat werk perfect.

Groet en succes ermee

Gepost door: Lumix | 21-08-08

De commentaren zijn gesloten.